Bértartás

Lovardánk 2011 őszén fogadta az első lakóit. A lovak ellátását megpróbáltuk a lehető legkielégítőbben kialakítani.  Az istálló nagy légterének és szellőztető rendszerének köszönhetően teljes mértékben ammónia- és páramentes. Alomként választhatóan gyalult faforgácson vagy szalmán pihenhetnek a lovak. A reggeli istállózáson kívül még további 3 alkalommal tisztítjuk a bokszokat. Takarmányozásban szintén a maximumra törekedtünk, napi háromszori szálas- és szemestakarmányozás, csak a legjobb minőségű fűszénából, zabból és igény szerint tápokból, táplálék-kiegészítőkből. Napi 24 órás felügyelet mellett próbálunk meg minden baleseti és kockázati tényezőt a minimumra csökkenteni. 

A lovakat ezen felül várják még a tágas, dúsfüvű karámok, természetesen villanypásztorral szerelve, a benti hideg-melegvizes patamosó és a napi rendszerességgel karbantartott fedett és nyitott lovaspálya, kiváló minőségű talajjal és pályavilágítással a később érkezőknek. 

Lovaspályánk és akadályparkunk pedig tökéletes környezetet és hátteret biztosít a különböző szakágak elsajátításához, versenyekre történő felkészüléshez.

Bértartás: hagyományos boksz: 50000 Ft ló/hó

  

Lókiképzés

Vállaljuk csikók szakszerű belovaglását, kiképzését, elrontott vagy problémás lovak utóidomítását, fiatal és már „felnőtt” lovak versenyre történő felkészítését a kezdő ló szinttől, egészen a nemzetközi versenyek színvonaláig. Kiképzésünk alapja az elengedhetetlen minőségű és mennyiségű idomítómunka, valamint a személyre szabott, a ló fejlődését segítő ugrómunka. Számunkra nagyon fontos, hogy lovaink sportkiképzésük alatt se veszítsék el élet-, munka- és jókedvüket, ezt segíti elő a lovarda környezetében található végtelen tereplovaglási lehetőség, amiért a lovak nagyon hálásak szoktak lenni. A rendszeres, jól felépített korhoz és tudásszinthez alkalmazkodó munkában hiszünk, ami eddig még minden esetben eredményesen zárult. Saját kiképzésű lovaink már számos hazai és külföldi versenyen bizonyították a következetes munka helyességét

Okatatás

A lovarda vezetői maguk is aktívan nemzetközi szinten versenyeznek, állandóan képeztetik magukat és tisztában vannak mind a klasszikus, mind a modern irányelvekkel a lovassportok terén.

A jó lovasoktatást mi mindenképpen a hagyományos irányelvekkel alapozzuk meg, annak mértékletességével és átgondoltságával, hogy ezzel biztos alapot nyújtsunk egy stabil, szakszerű tudás megszerzéséhez, amellyel további ambíciók esetén a versenysport területén is magabiztosan folytathassuk.
Saját tapasztalataink alapján eredményes lovasoktatást, edzőmunkát, csak személyre szabottan és nagyfokú igényességgel lehet megvalósítani, lóra és lovasára nézve egyaránt.

Kötelező felszerelés: kobak

Kölcsönözhető felszerelés: Az iskola lovak szerszámait a lovarda biztosítja.

lovaglóbérletek, kedvezmények: Bérletek: Ismerkedés a lóval (4 alkalom) 5 000 Ft Futószáras bérlet (7 alkalom) 15 000 Ft Osztálylovaglás (7 alkalom) 21 000 Ft A bérletet 2 hónapig lehet felhasználni. Az első lovaglási alkalom INGYENES!

Futószáron 25 perc 2500 Ft
Egyéni oktatással 45 perc 3500 Ft
4 éves kortól


Versenysport

Alapadatok

Viktória SE

Székhely: 2072 Zsámbék, Etyeki út 13.
Telephely: 2834 Tardos, Csalogány u. 40.

Jelenlegi vezető: Ilyés Róbert

Alapítás éve: 2006

Az egyesület tagja a:
Magyar Lovassport Szövetségnek

 

images

Szolgáltatásaink

Értékrendünk szerint, a lovakkal együtt folytatott versenysportot, mint egy nagyon komplex „életformát” kell értelmeznünk. Minden tényezőjének egyszerre kell a lehető legjobban teljesülnie, hogy eredményeket produkálhassunk.
Gondolok itt: a lovak megfelelő egészségi állapotára, a lovasok korszerű képzettségére, a személyre szabott edzésmukára és egy gondosan minden igényt figyelemben részesítő versenynaptár kialakítására, ezzel csak nagyvonalakban részletezve a versenysport komplexségét, és amit nekünk jelent. Ez a sikerrecept már rengetegszer beváltotta a hozzá fűzött reményeket és kellő motivációval, szorgalommal joggal gondoljuk úgy, hogy ezzel a filozófiával minden új társunknak csak a fejlődését és tudásának a gyarapítását szolgálhatjuk.

 

images